BIO riževa moka brez glutena

Neto količina: 500 g

Šifra: 00020

3.70  ali se naročite in prihranite 15%

Izberi naročnino:

Opis

Riževa moka je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je da testu daje trdno strukturo. Najbolj pogosto se uporablja za piškotna in biskvitna testa, za zgoščevanje krem, pudingov, juh ali pa za pripravo svežih testenin in pic.Ker je riževa moka znana po tem, da vpije manj maščob kot druge vrste mok, je odlična za ocvrte jedi.

Energijska vrednost 1561 kJ/ 368 kcal
Maščobe
Od tega nasičene maščobe
2,1 g
0,6 g
Ogljikovi hidrati
Od tega sladkorji
79,0 g
0,5 g
Prehranske vlaknine 0,7 g
Beljakovine 8,2 g
Sol 0,01 g

Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.