BIO riževa moka brez glutena
Neto količina: 500 g
3.70 € — ali se naročite in prihranite 15%
- Opis
Opis
Riževa moka je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je da testu daje trdno strukturo. Najbolj pogosto se uporablja za piškotna in biskvitna testa, za zgoščevanje krem, pudingov, juh ali pa za pripravo svežih testenin in pic.Ker je riževa moka znana po tem, da vpije manj maščob kot druge vrste mok, je odlična za ocvrte jedi.
Energijska vrednost | 1561 kJ/ 368 kcal |
Maščobe Od tega nasičene maščobe |
2,1 g 0,6 g |
Ogljikovi hidrati Od tega sladkorji |
79,0 g 0,5 g |
Prehranske vlaknine | 0,7 g |
Beljakovine | 8,2 g |
Sol | 0,01 g |
Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.