moka_grahova

BIO grahova moka brez glutena

Visoka vsebnost beljakovin
Visoka vsebnost prehranske vlaknine
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU

Šifra: 00038

3.90  ali se naročite in prihranite 15%

Izberi naročnino:

Opis

Grahova moka ima koristne lastnosti značilne za stročnice. Ne vsebuje glutena in ima večjo vsebnost beljakovin kot žitna moka. Grahova moka se v kulinariki tradicionalno uporablja za pripravo juh,medtem ko se danes vse pogosteje uporablja za pripravo veganske in dietetične hrane. odlična je za pripravo njokov, kruha,palačink, omak in zelenjavnih ali mesnih juh.

Energijska vrednost 1431 kJ/ 338 kcal
Maščobe
Od tega nasičene maščobe
2,0 g
0,4 g
Ogljikovi hidrati
Od tega sladkorji
52,0 g
2,1 g
Prehranske vlaknine 8,1 g
Beljakovine 24,0 g
Sol 0,01 g

Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.