BIO grahova moka brez glutena
Visoka vsebnost beljakovin
Visoka vsebnost prehranske vlaknine
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU
3.90 € — ali se naročite in prihranite 15%
- Opis
Opis
Grahova moka ima koristne lastnosti značilne za stročnice. Ne vsebuje glutena in ima večjo vsebnost beljakovin kot žitna moka. Grahova moka se v kulinariki tradicionalno uporablja za pripravo juh,medtem ko se danes vse pogosteje uporablja za pripravo veganske in dietetične hrane. odlična je za pripravo njokov, kruha,palačink, omak in zelenjavnih ali mesnih juh.
Energijska vrednost | 1431 kJ/ 338 kcal |
Maščobe Od tega nasičene maščobe |
2,0 g 0,4 g |
Ogljikovi hidrati Od tega sladkorji |
52,0 g 2,1 g |
Prehranske vlaknine | 8,1 g |
Beljakovine | 24,0 g |
Sol | 0,01 g |
Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.