ČAS PRIPRAVE: 40min
ZAHTEVNOST: Nizka
SESTAVINE:
- 1 vrečko mešanice za keto čokoladni biskvit
- 1 vrečko mešanice za keto kremo za torte
- 2–3 dl sveže vroče kave (po želji z malo mleka)
- 200 ml hladne vode
- 200 ml hladnega mleka
- 1–2 žlici grenkega kakava za posip
POSTOPEK:
- Biskvit
- Pripravite ga po navodilih na embalaži.
- Ko je pečen, ga še vročega enakomerno prelijte z 2–3 dl vroče kave (po želji z malo mleka), da bo lepo sočen.
- Pustite, da se popolnoma ohladi.
- Krema
- V skledo stresite celotno vsebino vrečke keto kremo za torte.
- Dodajte 200 ml hladne vode in 200 ml hladnega mleka.
- Stepajte, dokler krema ne dobi teksture stepene smetane.
- Sestavljanje
- Kremo enakomerno porazdelite po ohlajenem biskvitu.
- Površino potresite z grenkim kakavom.
- Postavite v hladilnik za približno 2 uri, da se dobro ohladi in učvrsti.
