BIO ajdova moka brez glutena
Visoka vsebnost prehranske vlaknine
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU
3.60 € — ali se naročite in prihranite 15%
- Opis
Opis
Ajda spada med najbolj hranilno bogata živila. Zaradi svojega edinstvenega okusa in lastnosti je v kulinariki zelo cenjena. Njena uporaba je vsestranska, tako pri sladkih kot slanih jedeh. Najbolj pogosto ajdovo moko uporabljamo za pripravo slovenskih tradicionalnih jedi kot so žganci, štruklji, krapi, kruh in za pripravo drugih priljubljenih jedi, kot palačinke, testenine, pica, pecivo in piškoti.
Energijska vrednost | 1319 kJ/ 314 kcal |
Maščobe Od tega nasičene maščobe |
2,7 g 0,6 g |
Ogljikovi hidrati Od tega sladkorji |
51,0 g 0,5 g |
Prehranske vlaknine | 21,0 g |
Beljakovine | 11,0 g |
Sol | 0,01 g |
Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.