BIO čilčerikina moka brez glutena

Vir beljakovin
Vir prehranskih vlaknin
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU

Šifra: 00023

3.80  ali se naročite in prihranite 15%

Izberi naročnino:

Opis

Čičerikina moka je nežnega, oreškastega okusa in je odličen nadomestek pšenične moke predvsem v receptih brez glutena. Pridobivamo jo z mletjem posušenih plodov čičerike. Predstavlja glavno sestavino različnih italijanskih regionalnih receptov, kot sta Sicilijski panelle in Ligurijska farinata. Lahko jo mešate z durum moko za pripravo domačih svežih testenin, testa in njokov. Odližna je za pripravo palačink, kruha socca, vegetarijanskih/veganskih burgerjev, pit, juh, omak in polpetov.

Energijska vrednost 1540 kJ/ 365 kcal
Maščobe
Od tega nasičene maščobe
6,1 g
1,0 g
Ogljikovi hidrati
Od tega sladkorji
51,0 g
2,2 g
Prehranske vlaknine 9,3 g
Beljakovine 22,2 g
Sol 0,01 g

Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.