
BIO čilčerikina moka brez glutena
Vir beljakovin
Vir prehranskih vlaknin
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU
3.80 € — ali se naročite in prihranite 15%
- Opis
Opis
Čičerikina moka je nežnega, oreškastega okusa in je odličen nadomestek pšenične moke predvsem v receptih brez glutena. Pridobivamo jo z mletjem posušenih plodov čičerike. Predstavlja glavno sestavino različnih italijanskih regionalnih receptov, kot sta Sicilijski panelle in Ligurijska farinata. Lahko jo mešate z durum moko za pripravo domačih svežih testenin, testa in njokov. Odližna je za pripravo palačink, kruha socca, vegetarijanskih/veganskih burgerjev, pit, juh, omak in polpetov.
Energijska vrednost | 1540 kJ/ 365 kcal |
Maščobe Od tega nasičene maščobe |
6,1 g 1,0 g |
Ogljikovi hidrati Od tega sladkorji |
51,0 g 2,2 g |
Prehranske vlaknine | 9,3 g |
Beljakovine | 22,2 g |
Sol | 0,01 g |
Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.