
BIO grahova moka brez glutena
Visoka vsebnost beljakovin
Visoka vsebnost prehranske vlaknine
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU
3.90 € — ali se naročite in prihranite 15%
- Opis
Opis
Grahova moka ima koristne lastnosti značilne za stročnice. Ne vsebuje glutena in ima večjo vsebnost beljakovin kot žitna moka. Grahova moka se v kulinariki tradicionalno uporablja za pripravo juh,medtem ko se danes vse pogosteje uporablja za pripravo veganske in dietetične hrane. odlična je za pripravo njokov, kruha,palačink, omak in zelenjavnih ali mesnih juh.
| Energijska vrednost | 1431 kJ/ 338 kcal |
| Maščobe Od tega nasičene maščobe |
2,0 g 0,4 g |
| Ogljikovi hidrati Od tega sladkorji |
52,0 g 2,1 g |
| Prehranske vlaknine | 8,1 g |
| Beljakovine | 24,0 g |
| Sol | 0,01 g |
Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.







